Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ (1) ... ο τάχατες άξονας του φτωχού Νότου

14 Φεβ 2015

ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΥΘΩΝ:
  Τάχατες ότι μπορεί να υπάρξει άξονας των φτωχών χωρών του Νότου στην Ε.Ε., ενάντια στους ισχυρούς της Ευρώπης! 
Να λοιπόν τα δεδομένα: 1) Ισπανία, Πορτογαλία οι σφοδρότεροι πολέμιοι της νέας ελληνικής πρότασης.
2) Υποστηρικτές: Κύπρος (παραδοσιακά ), Ιταλία ( Ο Ρέντζι βλέπει ευκαιρία επικύρωσης και των δικών του προτάσεων ), Αυστρία και Βέλγιο.
3) Κουμάντο κάνει η Γερμανία ( κρατάει τον κουμπαρά ).
4) Οι δύο μεγάλες κοινοβουλευτικές ομάδες εντός της ΕΕ και οι πολιτικές που χαράσσουν ( Λαϊκό κόμμα και σοσιαλιστές ) έχουν μεγαλύτερη σημασία για την ευρωπαϊκή πορεία. ( Δείτε τι υπέγραψε ο Σαμαράς προχτέςhttp://www.iefimerida.gr/news/191584/esokommatikos-polemos-sti-nd-meso-vryxellon  ).
5) Συμμαχίες οικοδομείς όπου και όποτε μπορείς. Για να πάρεις πρέπει και να δώσεις. Συμμαχίες οικοδομείς σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός ΕΕ, αλλά πάντα με τη συναίνεση της πλευράς που είσαι ενταγμένος ( Για μας αυτό λέγεται Δύση ).
6) Οι ( φίλοι... ) Ρώσσοι υπογράφουν με την Τουρκία για διέλευση αγωγού... ο Λαφαζάνης, στο όνομα της ΕΕ, κομίζει θετικές προτάσεις από το Μπακού. δείτε:http://www.capital.gr/News.asp?id=2229174

 Η ΕΕ είναι το νέο σπίτι μας!!!! 

Ή παίζουμε θετικό ρόλο σε αυτό, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, "παίζουμε" ( ακόμα και σκληρά αν χρειάζεται) με τους κανόνες της Ε.Ε.  ή καθόμαστε στη γωνία μας, φοβισμένοι, αδύναμοι και τρώμε σφαλιάρες, από τους πάντες πλέον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια σας με χαροποιούν και τυγχάνουν απάντησης.

Έτσι ήταν καλύτερα. ( διήγημα)

Image by  Engin Akyurt  from  Pixabay   Με την ευκαιρία της σημερινής εορτής της μητέρας....      Κ υριακή πρωί και η Ζωή βρίσκεται μπροστά ...