Από πέρσι στην τηλεόραση, είδαμε εικόνες και ακούσαμε ρεπορτάζ όπου δάσκαλοι και δασκάλες " κακοποιούσαν " μαθητές. Άλλες φορές οι δάσκαλοι κατηγορούνται ότι δεν προσέχουν τα παιδιά. Το σίγουρο είναι ότι: είτε κάποιος εκπαιδευτικός φερθεί άσχημα σε κάποιο παιδί είτε κάποιος γονέας κατηγορήσει κάποιον δάσκαλο, τα ΜΜΕ είναι έτοιμα να κατασπαράξουν τον ατυχή δάσκαλο.
Θα μου πείτε καλά κάνουν, διότι εκείνος που κακομεταχειρίζεται τους μικρούς μαθητές πρέπει να στιγματίζεται, να τιμωρείται.... καλώς!
Αλλά προσέξτε... στα μάτια του απλού κόσμου δημιουργείται σιγά σιγά η εικόνα, ότι όλοι οι δάσκαλοι κάπως έτσι είναι, κακοί, είρωνες, αδιάφοροι κλπ και έτσι βάζουμε καθημερινά κι ένα λιθαράκι στην απαξίωση του Έλληνα εκπαιδευτικού.
Ακόμα οι δάσκαλοι όλο και διστάζουν να γίνουν " κακοί ' ", σκεπτόμενοι ότι αν "στενοχωρήσουν" κάποιο παιδί, και ο γονέας του τον  σύρει στα κανάλια, τότε θα θα είναι μόνος, απροστάτευτος, βορά στα μικρόφωνα των καναλιών. Εννοώ ότι κανένας δάσκαλος πια, δεν τολμά να στενοχωρήσει κάποιον μαθητή, άρα η αδιαφορία όλο και περισσότερο μολύνει τον εκπαιδευτικό κόσμο.
Κύριοι, υπάρχουν και καλοί δάσκαλοι σε όλη την Ελλάδα. Δεν αξίζουν κι αυτοί λίγη από τη δημοσιότητα των ΜΜΕΌχι για τίποτε άλλο, παρά για να δείξουμε στον κόσμο ότι υπάρχει και καλό ελληνικό σχολείο, και καλοί Έλληνες δάσκαλοι.