Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΛΑ... ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ!!!

Πρώτα χρόνια της οικονομικής κρίσης... ακόμα!

20 Φεβ 2012

Παρακάτω, κάποια από τα τρελά της πολιτικής μας ζωής:

Κάποιοι Ιταλοί δήμαρχοι, μικρών κωμοπόλεων, προσφέρουν το μισθό τους υπέρ της Ελλάδας. Αξιέπαινη ασφαλώς η πρωτοβουλία τους!
Προσέξτε όμως: Ο ένας έχει μισθό 1200 ευρώ και ο άλλος 750 ευρώ!!!!  Έχετε αναρωτηθεί τι μισθό παίρνουν οι δικοί μας εδώ; Ακούστε, σε έναν από τους μικρότερους δήμους της Ελλάδας που ζω, ο δήμαρχος παίρνει 3500 ευρώ και πάνω + τα διάφορα έξτρα ( έξοδα παράστασης κλπ ). Οι τέσσερις αντιδήμαρχοι παίρνουν από 1800 ευρώ ) + τα διάφορα έξτρα. Το ίδιο περίπου και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Οι τοπικοί πάρεδροι από 300-350 ευρώ! Πρόεδροι διαφόρων οργανισμών και συμβουλίων άγνωστο ποσό σε μένα!
 
Ξέρεις οι Ιταλοί είναι άχρηστοι... εδώ οι δικοί μας είναι καταπληκτικοί στη δουλειά τους! Γι΄ αυτό πληρώνονται τόσο καλά!
Οι Ιταλοί είναι ηλίθιοι διότι δίνουν στην πατρίδα μας από ένα μισθό, ενώ οι δικοί μας μάγκες...που τέτοια σκέψη...μακριά από εμάς!

 10% κόβεται η δαπάνη για τα φοιτητικά συσσίτια! Αντί να στηριχθούν οι οικογένειες αυτές, που στα δύσκολα αυτά χρόνια σπουδάζουν παιδιά... βάζουν μαχαίρι στα συσσίτια. Έχει αναρωτηθεί κανένας από τους πολιτικούς μας, από αυτούς που τα παιδιά τους σπούδασαν στα καλά ιδιωτικά σχολεία(;) και τα πανεπιστήμια του εξωτερικού, τι σημαίνει αυτό; Σκέφτηκαν, για παράδειγμα να προσφέρουν από κανένα - δυο μισθούς τους στην πατρίδα; ΄Η, έστω, να περιορίσουν τον αριθμό των έμμισθων συμβούλων τους;

Ο κ. Τσίπρας είπε ο κάποιοι πολιτικοί μας "δεν είναι μάλλον και πολύ Έλληνες" ; Απορία, από πότε η αριστερά δίνει πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης; Τι απορίες έχω κι εγώ!

Τέλος, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την εφαρμογή που οπτικοποιεί τα έξοδα του κράτους μας! Έχει ενδιαφέρον! http://greekspending.com/  Πάντως εμένα μου δημιουργήθηκαν πολλές απορίες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια σας με χαροποιούν και τυγχάνουν απάντησης.

Ο φωτεινότερος φακός του κόσμου του Γιώργου Κασαπίδη

    Αν κάποιος θέλει να διαβάσει μια συλλογή διηγημάτων, για μια μικρή επαρχιακή πόλη, τη Δράμα (αλλά και άλλες περιοχές), με την αίσθηση το...